Pc Coach:

Pc Coach is gestart op 24 april 2004 en verleent computer hard- en software diensten. Pc Coach wordt gerund door, Marcel Fritz. Pc Coach richt zich voor namelijk op de consument, echter kunnen bedrijven ook bij ons terecht voor verschillende diensten.

U kunt bij ons terecht voor al u soft- en hardware problemen, daarnaast kunnen wij u pc herinstalleren en diverse hardware vervangen/vernieuwen.

Wij komen bij u langs:

Geen gedoe met kabels meer en gesleep met uw kostbare pc naar een winkel. Wij komen hem indien dit nodig is bij u ophalen en sluiten hem ook weer aan. Wij doen er alles aan om u pc zo snel mogelijk weer bij u thuis af te leveren. In de praktijk betekent dit afhankelijk van de drukte 2 tot 5 werkdagen.


Backuppen van Persoonlijke bestanden:

Pc Coach biedt u de mogelijkheid om u persoonlijke bestanden te backuppen ofwel veilig op te slaan. Wij gebruiken hiervoor een USB Mobile Disk met een schijfruimte van 128 mb. Indien uw computer geen USB aansluiting heeft maar bijvoorbeeld een cd-brander branden wij uw bestanden op cd. Indien dit ook niet het geval is zal er overgegaan worden op floppy disks. Samen met u bespreken wij wat er gebackupped moet worden. Hebt u speciale wensen dan zullen wij indien onze middelen hiervoor geschikt zijn tegemoet komen.

Denkt u bijvoorbeeld aan deze bestanden:

Internetaansluitingen:

Of het nu gaat om ADSL, kabel of ISDN, PC Coach kan het voor u aansluiten. Wilt u advies over providers neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Harde schijf partioneren:

Een harde schijf partioneren houdt in feite in dat deze opgesplitst word in verschillende delen. Wij adviseren om een deel voor u windowspakket en overige programma's vrij te houden en een ander deel te reserveren voor u Persoonlijke bestanden.

Upgrade of nieuwe computer:

In veel gevallen is het mogelijk om u pc te upgraden. Denkt u hierbij aan een snellere processor, meer werkgeheugen, vernieuwing van bijvoorbeeld u geluids- en videokaarten, vernieuwing van cd-romspelers en harde schijven. Dit kan al vele euro's schelen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe pc.

In sommige gevallen raden wij een nieuwe pc aan. Wij bieden u vrijblijvend van advies. En u kunt natuurlijk bij ons terecht om de pc te assembleren, te installeren en te configureren.